nofuel.no

Hjem Om oss NoFuel konseptet

NoFuel konseptet

NoFuel skal bli kundens naturlige førstevalg og foretrukne partner basert på at de kan få "alt på et sted” til de beste betingelsene. Kunden får da én forhandler og informasjons- og kunnskapssenter å forholde seg til, og vil således bruke mindre tid på å shoppe/ kjøre/ surfe/ ringe rundt til hver enkelt tilbyder slik de ellers gjør i dag. NoFuel vil møte fremtiden på kundens premisser og handlemønster innenfor en ny bransje som er i rask utvikling. NoFuel har utvalget og kompetansen – kunden har muligheten og valget. NoFuel skal fremstå som en morgendagens forhandler og være pådriver for en grønnere hverdag, dvs. bidra til økt bruk av elektriske fremkomstmidler. Dette krever økt tilgjengelighet og synlighet hvor NoFuel vil etterstrebe å møte kundene på ”hjemmebane”.

For at NoFuel skal nå sine målsetninger vil det inngås samarbeidsavtaler med aktører som ønsker å fremme miljøvennlige fremkomstmidler. Aktuelle samarbeidspartnere vil da være energiselskaper, kommuner, leverandører, servicepartnere og miljøorganisasjoner m.m.

 

Omtale i media:

Norges største elbilsatsing (Byavisa i Drammen)

Ny butikk for elektriske kjøretøy (Elbilforeningen)

Tror på oppgang for el-kjøretøy (Drammens Tidende)

 

Nofuel søker Franchisetakere

NoFuel har som mål å bli norges største forhandler av elektriske fremkomstmidler. Vi har startet den første Nofuel-butikken i Drammen, og skal på sikt bli en landsdekkende kjede.
Vi søker franchisetakere over hele landet. Enten for drift av fullverdige NoFuel-butikker eller for NoFuel shop-in-shop løsninger i eksisterende forretninger hvor våre produkter passer naturlig inn.

Følg oss på nett

Kontakt oss

NoFuel.no
Fornebuveien 37
N-1366 Lysaker
Norge
  • Tlf: +47 22 99 90 30
  • Fax: +47 22 99 90 01
  • E-post: info@nofuel.no
  • Website: www.nofuel.no